Zelf jaarboek maken

zelf jaarboek maken

Zelf jaarboek maken

Zelf jaarboek maken: maak met behulp van de online editor YPSA jullie eigen prachtige herinneringsboek. YPSA is een product van het uitgeefhuis; dé experts op het gebied van het maken van allerlei herinneringsboeken. Het uitgeefhuis heeft in 2012 de volledig online werkende editor YPSA ontwikkeld, naar aanleiding van de toenemende vraag naar een betaalbare mogelijkheid om zelf online een eigen uitgave te kunnen maken. Voor schooljaar 2015-2016 is de volledige editor vernieuwd en verbeterd en is release 2.0 uitgekomen. Meer weten over YPSA, jaarboeken of herinneringsboeken? Lees verder over zelf jaarboek maken met YPSA

Ook zelf jullie eigen jaarboek maken met YPSA?

Ook zelf jullie eigen jaarboek maken met YPSA? Met onze online editor YPSA maak je eenvoudig zelf een prachtig en professioneel boek. Wij verzorgen de toegang tot de editor, het drukken van het boek en aflevering van de boeken bij jullie op school. Hulp nodig of zijn er zaken onduidelijk? Bekijk dan onze handige tutorials of chat live met onze helpdesk ‘Huismeester Fred’. Daarnaast bieden we, indien gewenst, een helpende hand. Op deze wijze kom je altijd tot een mooi en professioneel resultaat.

Waarom zelf een jaarboek maken?

Waarom zelf een jaarboek maken? Een jaarboek is een leuke, levenslange en tastbare herinnering aan de (middelbare-) schooltijd! Wij zijn met bijna 20 jaar ervaring en de productie van honderdduizenden uitgaves voor honderden scholen in Nederland en België en op de Nederlandse Antillen de beste partij voor de vervaardiging van jullie jaarboek. Daarnaast is een jaarboek perfecte exposure voor school en kan er voor worden gekozen om het project als profielwerkstuk uit te voeren. Met YPSA maak je eenvoudig zelf een professioneel jaarboek; een prachtige herinnering; een uniek en betaalbaar cadeau voor de geslaagde leerlingen!


goedkoop jaarboek schooljaarboek school makenonline jaarboek makeneigen jaarboek makenzelf jaarboek maken