Over YPSA

Je uitgave volledig in eigen beheer

Het uitgeefhuis heeft in 2012 de volledig online werkende editor YPSA ontwikkeld, naar aanleiding van de toenemende vraag naar een betaalbare mogelijkheid om zelf online een eigen jaarboek of herinneringsboek te kunnen maken. YPSA is afgeleid van ‘ipsum’, wat Latijn is voor ‘zelf/zelf doen’. Voor schooljaar 2015-2016 is de volledige editor vernieuwd en verbeterd en is release 2.0 uitgekomen.

Resultaatgericht in ‘the cloud’

We zijn erg trots op YPSA. Een volledig online werkende professionele editor, met vergelijkbare functionaliteiten zoals de huidige toonaangevende opmaak- en fotoboekprogramma’s! Je hoeft slechts in te loggen, wat vanaf elke computer met internetaansluiting mogelijk is, waarna je eenvoudig je eigen jaarboek of herinneringsboek kunt maken. Je zult versteld staan van de mogelijkheden en het professionele resultaat!

Waarom YPSA?

Betaalbaar

We denken graag met je mee en houden rekening met het beschikbare budget. Onze boeken zijn scherp geprijsd met uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding; ook in kleine oplages! Benieuwd? Vraag dan snel een offerte op maat aan! Heb je ergens anders ook al een offerte aangevraagd? Dan vernemen we dit graag van je. Wij offreren te allen tijde een totaalprijs, dus je hoeft gedurende het jaar geen extra’s of functionaliteiten binnen de editor bij te kopen. Zo voorkomen we onverwachte extra kosten!

Gemakkelijk/Snel

Log in waar en wanneer het jou uitkomt. Plaats eenvoudig teksten, foto’s, cliparts en achtergronden en maak in no time een leuk en professioneel boek. Toch hulp nodig? Bekijk dan de tutorials of chat live met onze helpdesk ‘Huismeester Fred’. Wanneer je boek gereed is, kun je deze zelf afronden en vervolgens wordt het productieproces in gang gezet. Wij zorgen ervoor dat alle exemplaren van jullie boek worden geprint, verpakt en verzonden naar één adres naar keuze.

Hoge kwaliteit

Kwaliteit staat voorop! Ondanks onze scherpe prijs, boeten wij niet in op kwaliteit. Al onze boeken worden haarscherp geprint en hoogwaardig afgewerkt door experts, met behulp van de modernste productietechnieken en apparatuur. Wij maken inmiddels al bijna 20 jaar de mooiste jaarboeken, herinneringsboeken en jubileumboeken voor honderden scholen in Nederland en België en op de Nederlandse Antillen. Van alle aanbieders van jaarboeken hebben wij veruit de meeste ervaring en expertise in huis!

Eigen creativiteit

Hou je ervan om creatief bezig te zijn en maak je graag een leuk boek met professionele uitstraling? YPSA biedt voldoende mogelijkheden in de uitgebreide editor. Uiteraard kun je ook je jaarboek of herinneringsboek als profielwerkstuk maken! Test je vaardigheden, zoals zelfstandig kunnen werken en het doen van onderzoek. Vraag een offerte aan, maak een financiële planning, oefen in de editor, verzamel kopij, bewaak deadlines, stuur anderen aan en maak je eigen unieke boek.


Bij YPSA betaal je te allen tijde een totaalprijs.
Zo voorkomen we onverwachte extra kosten!

jaarboek