Online jaarboek maken

online jaarboek maken

Online jaarboek maken

Online jaarboek maken: maak met behulp van de editor YPSA je eigen prachtige online jaarboek. Nét zo gemakkelijk als met de huidige bekende toonaangevende opmaak- en fotoboek programma’s. YPSA is een product van het uitgeefhuis; dé experts op het gebied van het maken van herinneringsboeken. Het uitgeefhuis heeft in 2012 de volledig online werkende editor YPSA ontwikkeld, naar aanleiding van de toenemende vraag naar een betaalbare mogelijkheid om zelf online een eigen jaarboek of herinneringsboek te kunnen maken. Voor schooljaar 2015-2016 is de volledige editor vernieuwd en verbeterd en is release 2.0 uitgekomen. Wij zijn erg trots op het uiteindelijke resultaat met de verbeterde workflow en extra functionaliteiten. Je maakt nu nog eenvoudiger een professioneel online jaarboek. Meer weten over YPSA, jaarboeken of herinneringsboeken? Lees verder over online jaarboek maken met YPSA

online jaarboek maken

Ook je eigen online jaarboek maken met YPSA?

Ook online je eigen online jaarboek maken met YPSA? Met onze editor YPSA kun je eenvoudig een prachtig en professioneel online jaarboek maken. Je kunt online inloggen via elke computer met internetaansluiting. Je bent dus niet gebonden aan één PC waarop je bepaalde software moet downloaden. Het is ook mogelijk om met meerdere mensen tegelijk aan jullie boek te werken. Wij verzorgen de toegang tot de editor, het drukken van het jaarboek en bezorging van de boeken bij jullie op school. Hulp nodig of zijn er zaken onduidelijk? Bekijk dan onze handige korte videotutorials of chat live met onze helpdesk, ‘Huismeester Fred’. Daarnaast bieden we, indien gewenst, een helpende hand. Op deze wijze kom je altijd tot een mooi en professioneel resultaat. Je kunt op de momenten dat het jou uitkomt online aan het boek werken en hebt je uitgave zo volledig in eigen beheer. Verzamel leuke teksten en foto’s of neem interviews af bij leerlingen, docenten of onderwijs ondersteunend personeel. Verwerk deze kopij op een leuke en creatieve manier en maak vervolgens ook nog een leuke omslag in de editor. Zo maak je in no time eenvoudig een professionele herinnering voor het leven!


Waarom een online jaarboek maken?

Waarom een online jaarboek maken? Een jaarboek is een leuke, levenslange en tastbare herinnering aan de (middelbare-) schooltijd! Een super leuk aandenken aan de (middelbare) schooltijd, wat zo nu en dan eens uit de kast gepakt wordt om terug te blikken op deze bijzondere tijd. Wij zijn met bijna 20 jaar ervaring en de productie van honderdduizenden uitgaves voor honderden scholen in Nederland en België en op de Nederlandse Antillen de beste partij voor de vervaardiging van jullie jaarboek. Er is geen andere aanbieder van jaarboeken met zoveel ervaring en expertise in huis! Daarnaast is een jaarboek perfecte exposure voor school en kan er voor worden gekozen om het project als profielwerkstuk uit te voeren. Online jaarboek maken; een prachtige herinnering en een bijzonder en betaalbaar cadeau voor de geslaagde (eindexamen)leerlingen!