Jaarboek school maken

Waarom een jaarboek school maken?


Een jaarboek is een levenslange, tastbare herinnering aan de (middelbare-) schooltijd. Een tijdloos en prachtig cadeau voor de geslaagde eindexamenleerlingen om af en toe nog eens terug te blikken op deze bijzondere tijd. Verzamel op de leukste teksten en foto’s voor in jullie jaarboek en maak zo écht jullie unieke uitgave! Laat leerlingen een leuk stukje schrijven en interview je favoriete docenten. Ga op de foto met de conciërge, maak een leuke enquête of vragenlijst en vergeet het eindexamen- of kerstgala niet. Leg de laatste schooldag en examenstunt vast, laat de directeur een leuk voorwoord schrijven en maak mooie foto’s van in en om de school. Een jaarboek school is een bijzondere herinnering en is daarnaast ook perfecte exposure voor school!


jaarboek school maken

Waarom een jaarboek school maken met YPSA?

 

YPSA is een volledig online werkende editor, die qua functionaliteiten vergelijkbaar is met de huidige toonaangevende opmaak- en fotoboek programma’s. Je kunt vanaf elke PC met internetaansluiting inloggen en in de editor werken. Je hoeft dus geen software te downloaden! Voor schooljaar 2015-2015 is de volledige editor vernieuwd en verbeterd en is release 2.0 uitgekomen. Je kiest een leuk template of maakt zelf jullie eigen lay-out, wat je vervolgens gemakkelijk in het gehele jaarboek kunt toepassen. Zo krijgt je boek automatisch een uniforme en professionele uitstraling. Kies uit het aanbod van kaders, cliparts en achtergronden of upload je eigen materiaal. Ontwerp vervolgens gemakkelijk jullie eigen omslag of upload een zelfgemaakte omslag en loop het boek aan de hand van de automatische foutmeldingen/waarschuwingen nog eens door. Zo zorgt de editor ervoor dat er altijd een perfect boek met scherpe foto’s zal worden gedrukt.Voor je jaarboek school betaal je een totaalprijs. Dit betekent dat je gedurende het jaar geen extra functionaliteiten in de editor hoeft bij te kopen. Alle mogelijkheden, foto- en tekstkaders, cliparts, achtergrondbeelden en effecten zijn beschikbaar en overige kosten, zoals transportkosten en gebruik van de helpdesk zijn al in de totaalprijs verrekend. Zo kom je gedurende of aan het eind van het jaar niet met onverwachte bijkomende kosten te zitten! De editor is gemakkelijk in het gebruik, maar mocht onverhoopt iets toch niet helemaal duidelijk zijn of heb je gewoon een vraag? Bekijk dan onze korte tutorial filmpjes onder de ‘HELP-button’ of chat live met de helpdesk, ‘Huismeester Fred’. Indien hij niet aanwezig is, kun je een berichtje voor hem achterlaten. Hij zal je dan alsnog zo spoedig mogelijk antwoorden. Met YPSA maak je dus eenvoudig en snel een jaarboek school. Probeer het zelf!

Waarom een jaarboek school maken met YPSA? Lees verder…


jaarboek school

Meer informatie over jaarboek school

 

Wil je meer informatie over jaarboek school maken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. Wij kunnen, indien gewenst, een tijdelijk testaccount voor je activeren, zodat je op je gemak eens kunt kijken en uitproberen. Wel zo gemakkelijk! Uiteraard is het ook mogelijk dat een professionele vormgever jullie gehele jaarboek ontwerpt en opmaakt. Kijk hiervoor eens op de website van het uitgeefhuis. Al 20 jaar dé experts op het gebied van opmaak en druk van Jaarboeken in Nederland, België en op de Nederlandse Antillen.

Of lees hier verder over jaarboek school maken…