Jaarboek maken

jaarboek maken

Jaarboek maken

 
Met behulp van de online editor YPSA kunnen jullie je eigen prachtige jaarboek maken. Kies een template of maak zelf een leuk lay-out. Plaats foto’s, teksten, leuke cliparts en achtergronden. Ook kun je zelf jullie eigen omslag ontwerpen! Maak gebruik van leuke foto’s en zelf gemaakte achtergrondbeelden of kies uit één van onze hoge resolutie achtergronden. YPSA is een product van het uitgeefhuis; dé experts op het gebied van het maken van allerlei jaarboeken, jubileumboeken en herinneringsboeken. Het uitgeefhuis heeft in 2012 de volledig online werkende editor YPSA ontwikkeld, naar aanleiding van de toenemende vraag naar een betaalbare mogelijkheid om zelf online een jaarboek te kunnen maken. Voor schooljaar 2015-2016 is de volledige editor vernieuwd en verbeterd en is release 2.0 uitgekomen. We zijn erg trots op het resultaat en de positieve reacties! Meer weten over YPSA of het maken van jaarboeken of herinneringsboeken? Lees verder over jaarboek maken met YPSA


Ook een goedkoop jaarboek maken met YPSA?

 
Ook een jaarboek maken met YPSA? → Met onze online editor YPSA kun je eenvoudig zelf een prachtig en professioneel jaarboek maken. Wij verzorgen de toegang tot de editor, het drukken van het jaarboek en aflevering van de boeken bij jullie op school. Hulp nodig of zijn er zaken onduidelijk? Bekijk dan onze handige tutorials of chat live met onze helpdesk ‘Huismeester Fred’. Hij is live bereikbaar via de chat of je kunt een berichtje voor hem achterlaten. Hij helpt je dan zo snel mogelijk! Daarnaast bieden we, indien gewenst, een helpende hand bij het maken van jullie jaarboek. Op deze wijze krijg je altijd een professionele en kwalitatief hoogwaardig uitgave zonder er teveel voor te moeten betalen! Onze boeken zijn scherp geprijsd, maar ondanks die scherpe prijs, boeten wij niet in op kwaliteit. De productie wordt uitgevoerd door experts met jarenlange ervaring. Met behulp van de modernste productietechnieken en apparatuur produceren zij jullie uitgave. Stevig papier, stevige cover (hard of zacht naar wens) en haarscherpe prints en levendige/heldere kleuren. Dat is waar wij voor staan. Wil je ook een jaarboek maken, maar eerst de kwaliteit van onze boeken zien of vergelijken met die van anderen? Bij interesse kunnen wij eventueel kosteloos een exemplaar als voorbeeld toesturen, zodat je een idee krijgt van onze kwaliteit en afwerking. Indien gewenst, kunnen we een tijdelijk testaccount in YPSA voor jullie activeren, zodat jullie eens op je gemak kunnen rondkijken en oefenen in de editor.

jaarboek maken

Waarom een jaarboek maken?

 
Waarom een jaarboek maken? → Een jaarboek is een mooie, levenslange en tastbare herinnering aan de (middelbare-) schooltijd! Een tijdloos boek, dat eens in de zoveel tijd nog eens uit de kast gepakt wordt. Daarnaast is een jaarboek maken perfecte exposure voor school en kan er voor worden gekozen om het project als profielwerkstuk uit te voeren. Ook is een jaarboek maken een erg leuke en leerzame bezigheid. In de Verenigde Staten is het al tientallen jaren een begrip en we merken dat de vraag in Nederland ook toeneemt. Steeds meer scholen maken een jaarboek!

Leerlingen aan het woord, leuke foto’s van schoolreizen, feesten en bijzondere gebeurtenissen. De examens vastgelegd, interviews met docenten en overig personeel, groepsfoto’s en allerlei andere leuke zaken, zoals foto’s in en om de school of misschien wel van een verbouwing van jullie school! Vergeet ook niet de examenstunt, het gala en de laatste lesdag vast te leggen met leuke foto’s voor in jullie jaarboek. En wat dacht je van een leuke pagina voor/door de leerlingen die het jaarboek maken?

Wij zijn met bijna 20 jaar ervaring en de vervaardiging van honderdduizenden uitgaven voor honderden scholen in Nederland en België en op de Nederlandse Antillen de beste partij voor de vervaardiging van jullie jaarboek. Met YPSA kun je eenvoudig en snel een professioneel jaarboek maken; een uniek en betaalbaar cadeau voor de geslaagde leerlingen!


jaarboek maken