Jaarboek drukken

jaarboek drukken

Jullie jaarboek laten drukken. Zelf regelen?

Wil je een jaarboek laten drukken? Dan ben je bij ons ben je aan het juiste adres! Wij hebben bijna 20 jaar ervaring in de productie en het drukken van de mooiste jaarboeken voor honderden scholen in Nederland, België en op de Nederlandse Antillen. Er is geen andere aanbieder van jaarboeken met zoveel ervaring en expertise in huis! Je kunt ervoor kiezen om alleen jullie drukwerk bij ons onder te brengen of om zelf online in onze editor YPSA jullie boek te maken. Vervolgens kunnen wij voor jullie ook dit jaarboek drukken. Kwaliteit staat bij ons voorop. Dit betekent dat wij, ondanks onze scherpe prijzen, niet inboeten op kwaliteit van ons drukwerk.

Jullie jaarboek laten drukken? Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.


Wij willen graag jullie jaarboek drukken.

YPSA is een product van het uitgeefhuis. Dé expert op het gebied van de opmaak en het drukken van jaarboeken, jubileumboeken en allerlei overige (zakelijke) uitgaven. We hebben vanwege toenemende vraag naar een betaalbare mogelijkheid om zelf een jaarboek te kunnen maken en drukken, in 2012 de volledig online werkende editor YPSA laten ontwikkelen. Met YPSA kun je vanaf elke willekeurige computer met internetaansluiting inloggen en online aan jullie jaarboek werken. Uiteraard kan dit ook met meerdere personen tegelijk, vanaf verschillende computers. Voor schooljaar 2015-2016 hebben we de volledige editor vernieuwd en verbeterd. Er zijn nu nog meer lay-out mogelijkheden, functionaliteiten, achtergrondafbeeldingen en cliparts beschikbaar en wanneer je hulp nodig hebt, kun je de handige tutorials bekijken of live chatten met onze helpdesk ‘Huismeester Fred’. Wij hanteren te allen tijde een totaalprijs, dus je komt gedurende het jaar niet voor verrassende bijkomende kosten te staan. Je hoeft ook geen functionaliteiten in de editor bij te kopen of je zorgen te maken over onverwachte transportkosten voor jullie Jaarboeken. Hebben jullie zelf al een jaarboek gemaakt en willen jullie dit jaarboek laten drukken? → Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

jaarboek laten drukken

Waarom een jaarboek laten drukken?

Een jaarboek is een leuke, levenslange en tastbare herinnering aan de (middelbare-) schooltijd! Een mooie tastbare herinnering die eens in de zoveel tijd nog eens uit de kast wordt getrokken om terug te blikken op deze bijzondere periode. In de Verenigde Staten is het al tientallen jaren een begrip en we merken dat de vraag in Nederland en België ook steeds meer toeneemt. Leerlingen aan het woord, leuke foto’s van schoolreizen, feesten en bijzondere gebeurtenissen. De examens vastgelegd, interviews met docenten en overig personeel, groepsfoto’s en allerlei andere leuke zaken, zoals foto’s in en om de school of misschien wel een verbouwing van de school? En vergeet ook de examenstunt of laatste lesdag niet! Een jaarboek is daarnaast perfecte exposure voor school en er kan ook voor worden gekozen om het project als profielwerkstuk uit te voeren. Met YPSA maak je eenvoudig zelf een professioneel jaarboek; een uniek en betaalbaar cadeau voor de geslaagde leerlingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? We horen graag van je, want wij willen graag jullie jaarboek drukken!