Goedkoop jaarboek maken

goedkoop jaarboek maken

Goedkoop jaarboek maken

Een goed, maar goedkoop jaarboek maken. Opzoek naar een goedkope/betaalbare oplossing om zelf een prachtig jaarboek te maken? Werk dan in onze online editor YPSA! Kies een template of maak zelf een leuk lay-out, plaats foto’s, teksten en leuke cliparts en achtergronden. Ook kun je zelf je eigen omslag ontwerpen! Je kunt volledig in eigen beheer je jaarboek maken. Onze vormgevers komen er niet aan te pas en dus is dit (als vanzelfsprekend) dé manier voor een goedkoop jaarboek! YPSA is een product van het uitgeefhuis; dé experts op het gebied van het maken van allerlei jaarboeken, jubileumboeken en herinneringsboeken. Het uitgeefhuis heeft in 2012 de volledig online werkende editor YPSA ontwikkeld, naar aanleiding van de toenemende vraag naar een goedkope mogelijkheid om zelf online een jaarboek te kunnen maken. Voor schooljaar 2015-2016 is de volledige editor vernieuwd en verbeterd en is release 2.0 uitgekomen. Meer weten over YPSA, jaarboeken of herinneringsboeken? Lees hier verder over goedkoop jaarboek maken…

goedkoop jaarboek maken

Ook een goedkoop jaarboek maken?

Ook een goedkoop jaarboek maken? Met onze online editor YPSA kun je eenvoudig zelf een prachtig en professioneel jaarboek maken. Wij verzorgen de toegang tot de editor, het drukken van het jaarboek en aflevering van de boeken bij jullie op school. Hulp nodig of zijn er zaken onduidelijk? Bekijk dan onze handige tutorials of chat live met onze helpdesk ‘Huismeester Fred’. Daarnaast bieden we, indien gewenst, een helpende hand. Op deze wijze kom krijg je altijd een professioneel en kwalitatief hoogwaardig uitgave! Onze boeken zijn goedkoop, maar ondanks die scherpe prijs, boeten wij niet in op kwaliteit. De productie wordt uitgevoerd door experts, met behulp van de modernste productietechnieken en apparatuur. Stevig papier, stevige cover (hard of zacht naar wens) en haarscherpe prints. Dat is waar wij voor staan. De uitdrukking ‘goedkoop is duurkoop’ gaat bij ons dus niet op! Wilt u onze kwaliteit vergelijken met die van anderen? Bij interesse kunnen wij u eventueel een exemplaar toesturen, zodat u een idee heeft van onze kwaliteit en afwerking van het jaarboek.

Waarom een goedkoop jaarboek maken?

Waarom een goedkoop jaarboek maken? Een jaarboek is een leuke, levenslange en tastbare herinnering aan de (middelbare-) schooltijd! Leerlingen en docenten aan het woord, leuke foto’s van schoolreizen, feesten en bijzondere gebeurtenissen. De examens vastgelegd, interviews met de rector, conciërge en overig personeel, groepsfoto’s en allerlei andere leuke zaken, zoals foto’s in en om de school? En niet te vergeten de examenstunt en laatste lesdag! Wij zijn met bijna 20 jaar ervaring en de productie van honderdduizenden uitgaves voor honderden basis-, middelbare- en hoge scholen in Nederland en België en op de Nederlandse Antillen de beste partij voor de vervaardiging van jullie jaarboek. Daarnaast is een jaarboek perfecte exposure voor school en kan er voor worden gekozen om het project als profielwerkstuk uit te voeren. Dus wil jij ook zo’n mooi jaarboek maken? Kies dan voor YPSA: voor een goed en goedkoop jaarboek!

Klik op de link voor meer informatie over goedkoop jaarboek maken of andere mogelijkheden die het uitgeefhuis biedt.


goedkoop jaarboek maken